Nubes Nubes Forklift Lastiği

Nubes Otomotiv’i Yakından Tanımak İster misiniz?

Nubes Otomotiv zengin bir ürün çeşitliliği sunmaktadır. Tek çatı altında en fazla marka barındıran Nubes Otomotiv, müşteri ihtiyaçlarını dikkate alarak sırasıyla, Premium (Nutorque), Standart (Nubes) ve Ekonomik segment (Nubeco) kendi […]

Nubes Otomotiv zengin bir ürün çeşitliliği sunmaktadır. Tek çatı altında en fazla marka barındıran Nubes Otomotiv, müşteri ihtiyaçlarını dikkate alarak sırasıyla, Premium (Nutorque), Standart (Nubes) ve Ekonomik segment (Nubeco) kendi marka fotklift lastiklerini Sri Lanka’da ürettirmektedir. Continental ve Michelin markalarının endüstriyel lastik bayisidir. Raybar markasının ise Türkiye distribütödür.

Her zaman sizlere kendimizi detaylıca anlatabilme şansımız olmuyor. Bu bakımdan bloğumuz sizinle etkileşim kurabilmemiz için önemli bir görev üstleniyor. Bloğumuzdan çok çeşitli konuları ve bilgileri kapsayan içerikler ile sizin için yararlı olabilecek bilgiler bulabilirsiniz.

Faydalı İpuçları, Stratejiler ve Bilgiler

Nubes Otomotiv olarak globalleşen dünya çerçevesinde varlığımızı hem gerçek hem de sanal ortamda sürdürmeye son derece önem veriyoruz. Sosyal medya platformlarında firmamızı takip ederek forklift lastikleri hakkında birçok faydalı bilgiye erişim sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra web sitemizde bulunan blog ve lastik ansiklopedisi kısımları, satın almadan önce aklınızda oluşan soruları gidermek ve daha da önemlisi size uygun lastiği seçmede yol gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Blog yazılarımızda size uzmanlığımızdan ve uzun yıllarca edindiğimiz deneyimlerimizden yararlanmanızı sağlayacak çok çeşitli konuları ele alıyoruz. Makaleler, forklift lastikleri hakkında bilmek istedikleriniz, ilginç bulacağınız veya henüz karşılaşmamış olabileceğiniz önemli konuları ele almak için tasarlanmıştır.

Sektör Güncellemeleri

Sektöre özgü bilmek isteyebileceğiniz değişiklikler, ilerlemeler veya diğer güncellemeler olabilir. Nubes Otomotiv blog yazılarında, hem kendi sektöründe hem de iş yapılan sektörlerde lastik kullanımı ile ilgili çeşitli yazılar yer almaktadır. Bu yazıları okuyarak forklift dünyasında olup biten gelişmelerden kısa sürede haberdar olabilirsiniz.

Şirket Haberleri

Bazı durumlarda, bilmeniz gereken şirket değişiklikleri, iyileştirmeleri ve geliştirmeleri olabilir. Bu blog gönderileri, şirketiniz için size nasıl fayda sağlayacağından haberdar olmanızı amaçlamaktadır. Ayrıca, şirket değerlerimize ve kültürümüze içeriden bir bakış sunmayı hedeflemektedirler.

Servis Hizmetleri

Nubes Otomotiv, bünyesinde oldukça geniş bir servis hizmet kapsamı ile size yardımcı olmak için son derece deneyimli servis elemanlarını barındırır. Üstelik dolgu lastik preslemeden jant düzeltmeye, lastik değişiminden forklift lastik tamirine ya da lastik hava ayarına kadar detayları içeren servis hizmetimizi kendi tesislerimizin yanı sıra mobil servis aracımız ile sizlerin çalışma alanlarında da verebilmekteyiz.

Nubes B2B Portal

Nubes B2B portal sayesinde birçok avantaja sadece bir tıkla ulaşabilirsiniz. Üyelik formunu doldurarak bu avantajlı dünyaya hemen adım atabilirsiniz. Kampanyalardan ilk önce haberdar olmanın yanı sıra ödeme şeklini kendiniz belirleyebilir, 12 adet sanal POS kredi kartı ile güvenle alışveriş yapıp hesap hareketlerinizi kolayca inceleyebilir, vade avantajlarından yararlanarak online alışveriş yapabilirsiniz. B2B Portal’a masaüstü bilgisayar, tablet ve mobil telefonunuzdan 7/24 ulaşabilirsiniz. Tüm avantajları görmek için linki tıklayabilirsiniz.

Şirketimiz tüm Türkiye’ye ücretsiz kargo ile teslimat yapmaktadır. Servis hizmetlerinde ise İstanbul merkez olmak üzere şu anda, Bursa, İzmir, Adana, Mersin, Tekirdağ ve Kayseri’de mobil servis aracı ile hizmet vermektedir.

Son olarak, sektörde 30 yıllık bilgi birikimi ve 10 yıllık işletme tecrübesiyle bünyesinde bulunan profesyonel satış ve teknik servis ekipleri ile yurt içinde ve yurt dışındaki müşterilerine hizmet vermektedir.

Unutmayın, küresel bir endüstriyel lastik tedarikçisi olarak kendi know how, tecrübe ve belirlediği speklerine göre konusunda dünyanın en iyi forklift lastiği fabrikalarında ürettirdiği Nubes, Nutorque, Nubeco forklift lastiklerini dünyanın her yerine dağıtan Nubes Otomotiv, Türkiye distribütörü olduğu Raybar markası ve bayii olduğu Continental, Michelin gibi dünyaca ünlü markalarla her türlü forklift lastik ihtiyacınızı garantili bir biçimde karşılar.

Markalar