Nubes Nubes Forklift Lastiği

İz Bırakmayan Forklift Lastikler

Son 17 yılda, e-ticaret, çevrimiçi alışveriş ve eve teslimatların artması sayesinde iç mekan forklift uygulamaları büyük bir artış gösterdi. Bu eğilim, malzeme taşıma ve lojistik dünyasını şekillendirerek iz bırakmayan forklift lastiklerinin popülaritesinin artmasına neden oldu.

Son 17 yılda, e-ticaret, çevrimiçi alışveriş ve eve teslimatların artması sayesinde iç mekan forklift uygulamaları büyük bir artış gösterdi. Bu eğilim, malzeme taşıma ve lojistik dünyasını şekillendirerek iz bırakmayan forklift lastiklerinin popülaritesinin artmasına neden oldu. Bugün, iç mekan uygulamaları pazarın %60’ını temsil ediyor ve bunların %30’u iz bırakmayan lastikler gerektiriyor.

Gerçekten de şirketler, zeminlerinde veya ürünlerinde lastik izleri veya siyah kauçuk tozu görmek istemez ve giderek artan sayıda endüstri, iz bırakmayan lastiklerin kullanılmasını gerektiren düzenlemeler yapmıştır. Bununla bağlantılı artan talepleri karşılamak için, birden fazla lastik üreticisi artık ürün gamının bir parçası olan iz bırakmayan ürünler sunmaktadır.

Zeminde iz veya siyah toz bırakmamak
Bu, iz bırakmayan lastikler söz konusu olduğunda en kolay ve en belirgin faktördür: zemin üzerinde hiçbir lastik izi veya siyah toz bırakmadan temiz çalışma sunmalıdır. Aksi takdirde, normal lastikten bir farkı kalmaz.

Lastik ömrü ve genel performans
İz bırakmayan çözümler, lastik performansından ödün vermek anlamına gelmemelidir. Seçeneklere bakarken daima teknik özelliklerini ve performanslarını sormanız gerekir.

Daha düşük enerji tüketimi
Daha düşük yuvarlanma direnci, daha iyi enerji verimliliğine eşittir. Bu, dizel tipte çalışan forkliftler için daha düşük yakıt tüketimi ve akülü forkliftler için daha uzun akü ömrü anlamına gelir.

Daha çok doğal kauçuk bileşimi sayesinde daha az parçalanma
Forklift lastiğinin bileşimindeki doğal kauçuğun oranı ne kadar yüksekse, lastik o kadar güçlü olur. Bunun sonucunda kolayca parçalanmayan ve kesilmeyen daha dayanıklı lastiklerle çalışırsınız.

Unutmayın, küresel bir endüstriyel lastik tedarikçisi olarak kendi know how, tecrübe ve belirlediği speklerine göre konusunda dünyanın en iyi forklift lastiği fabrikalarında ürettirdiği Nubes, Nutorque, Nubeco forklift lastiklerini dünyanın her yerine dağıtan Nubes Otomotiv, Türkiye distribütörü olduğu Raybar markası ve bayii olduğu Continental, Michelin gibi dünyaca ünlü markalarla her türlü forklift lastik ihtiyacınızı garantili bir biçimde karşılar.

Markalar