Nubes Nubes Forklift Lastiği

Mükemmel Forklift Lastiği Nasıl Seçilir?

Forklift lastiği, mükemmel bir forklift için küçük, önemsiz bir ayrıntı gibi görünebilir, ancak yanlış forklift lastiği seçmek, forkliftinizin etkinliğini en aza indirebilir. Havalı mı Dolgu Lastik mi? Bu, bir forklift lastiği seçerken birincil karardır. Çoğu forklift bu iki lastikten yalnızca birini kullanabilir - destekleyici parçalar belirli bir lastik tipini desteklemek üzere tasarlanmıştır ve forkliftler hangi tip lastiği desteklediğine göre sınıflandırılır.

Mükemmel forklift lastiğini bulmak forklift için küçük, önemsiz bir ayrıntı gibi görünebilir, ancak yanlış forklift lastiği seçmek, forkliftinizin etkinliğini en aza indirebilir.

Havalı mı Dolgu Lastik mi?

Bu, bir forklift lastiği seçerken birincil karardır. Çoğu forklift bu iki lastikten yalnızca birini kullanabilir – destekleyici parçalar belirli bir lastik tipini desteklemek üzere tasarlanmıştır ve forkliftler hangi tip lastiği desteklediğine göre sınıflandırılır.

Havalı forklift lastikler, bir araba veya kamyon lastiğine benzer. Dişlidirler ve tipik olarak bir dolgu forklift lastiğinden daha büyüktürler. Engebeli arazilerde ve engebeli yüzeylerde daha iyi çalıştıklarından, dışarıda çalışan herhangi bir forklift için bariz bir seçimdir. Tüm şasi ek boşluk için yapılmıştır.

Dolgu forklift lastikler, tipik olarak bir havalı forklift lastiğinden daha küçük olan lastiklerdir.

Materyal

Havalı lastikler hava ile doldurulmuş, köpükle doldurulmuş veya katı kauçuk olarak sunulmaktadır. Hava standarttır ve en yumuşak sürüşü sunar. Forklift keskin nesnelerin yakınında veya enkaz üzerinde çalışıyorsa, patlakları önlemek için doldurulmuş lastikler önerilir. Köpük dolgulu daha uygun fiyatlıdır ve biraz daha fazla verim sunar. Katı lastikler tamamen kauçuktur ve en dayanıklısıdır.

Dolgu lastikler kauçuk veya poliüretan olarak sunulmaktadır. Bu lastikler standarttır. Poliüretan, kauçuktan daha güçlü olan sentetik bir malzemedir. Daha pahalıdırlar ancak daha fazla yük kapasitesine sahiptirler ve 2-4 kat daha uzun ömürlüdürler.

Unutmayın, küresel bir endüstriyel lastik tedarikçisi olarak kendi know how, tecrübe ve belirlediği speklerine göre konusunda dünyanın en iyi forklift lastiği fabrikalarında ürettirdiği Nubes, Nutorque, Nubeco forklift lastiklerini dünyanın her yerine dağıtan Nubes Otomotiv, Türkiye distribütörü olduğu Raybar markası ve bayii olduğu Continental, Michelin gibi dünyaca ünlü markalarla her türlü forklift lastik ihtiyacınızı garantili bir biçimde karşılar.

Markalar