Nubes Nubes Forklift Lastiği

İz Bırakmayan Lastiği Seçerken Dikkat Edilecekler

Son yıllarda, e-ticaret, çevrimiçi alışveriş ve eve teslimatların artması sayesinde iç mekan forklift uygulamaları yükseldi. Bu eğilim, malzeme taşıma ve lojistik dünyasını şekillendirerek iz bırakmayan forklift lastiklerinin popülaritesinin artmasına neden […]

Son yıllarda, e-ticaret, çevrimiçi alışveriş ve eve teslimatların artması sayesinde iç mekan forklift uygulamaları yükseldi. Bu eğilim, malzeme taşıma ve lojistik dünyasını şekillendirerek iz bırakmayan forklift lastiklerinin popülaritesinin artmasına neden oldu. İz bırakmayan forklift lastikleri seçerken göz önünde bulundurmanızı önerdiğimiz 5 faktör şunlardır:

1. Zeminde iz veya mallar üzerinde siyah toz bırakmamak

Bu, iz bırakmayan lastikler söz konusu olduğunda en kolay ve en belirgin faktördür. Ürünler üzerinde hiçbir lastik izi veya siyah toz bırakmadan temiz bir çalışma sunmaktadır.

2. Daha düşük yuvarlanma direnci ve enerji tüketimi

Daha düşük yuvarlanma direnci, daha iyi enerji verimliliğine eşittir. Bu, daha az enerji tüketimi ve dolayısıyla daha az işletme maliyeti anlamına gelir.

3. Isı oluşumunu azaltmak için geliştirilmiş yeni olanaklar

Orta ve yüksek yoğunluklu uygulamalar genellikle forkliftlerin daha fazla çalışma süresine sahip olduğu, daha fazla mesafe kat ettiği ve birden fazla görev döngüsüne sahip olduğu anlamına gelir. Bu, lastiklere olan talebin artmasına ve daha fazla ısı oluşumuna neden olur. Gelişmiş kimyasal özellikler kazandırılmış lastikler, oluşacak dezavantajları ortadan kaldırır.

5.Kauçuğun doğal antioksidanları sayesinde üstün eskime direnci

Üreticilerin iz bırakmayan lastikler üretebilmek için kullandıkları birçok aşama bulunmaktadır. Bazı reçeteler, lastiklere daha açık bir ton vermek için sert kimyasalların kullanılmasını gerektiririr. Doğal kauçuk bileşimi sayesinde lastikte daha az parçalanma ve kesme oluşur çünkü bileşimdeki doğal kauçuğun oranı ne kadar yüksekse, lastik o kadar güçlü olur.

Unutmayın, küresel bir endüstriyel lastik tedarikçisi olarak kendi  know how, tecrübe ve belirlediği speklerine göre konusunda dünyanın en iyi forklift lastiği fabrikalarında ürettirdiği Nubes, Nutorque, Nubeco forklift lastiklerini dünyanın her yerine dağıtan Nubes Otomotiv, Türkiye distribütörü olduğu Raybar markası ve bayii olduğu Continental, Michelin gibi dünyaca ünlü markalarla her türlü forklift lastik ihtiyacınızı garantili bir biçimde karşılar.

Markalar