Nubes Nubes Forklift Lastiği

Dolgu Lastik Nedir?

Forkliftler, yüzyılı aşkın süredir malzeme taşıma operasyonlarında kullanılan standart bir ekipmandır. Bu çok yönlü makineler, ağır yükleri kaldırabilir ve kısa mesafelerde yük taşıyabilir.

Forkliftler, yüzyılı aşkın süredir malzeme taşıma operasyonlarında kullanılan standart bir ekipmandır. Bu çok yönlü makineler, ağır yükleri kaldırabilir ve kısa mesafelerde yük taşıyabilir. Forkliftler ; kamyonları yüklemek ve boşaltmak, depolarda ve dağıtım merkezlerinde malzemeleri istiflemek ve büyük ekipmanların taşınması için mükemmel bir araçtırlar. Forkliftlerin bu görevlerini yerine getirmeleri için elbette en önemli parçası lastikleridir. Bir lastik çeşidi olan dolgu lastik, aradığınız lastik olabilir.

Peki, forkliftte neden dolgu lastiği tercih etmelisiniz?

  • Daha uzun kullanım ömrü
  • Kopma ve yırtılmalara karşı yüksek direnç
  • Havalı lastiklere göre lastiğin patlamaması ve gereksiz zaman kayıplarını önleme
  • Havalı lastik kullanımında dış lastik, kolon, iç lastik, jant ile ayrı ayrı uğraşılırken, dolgu lastiğin sadece lastik ve jant ile kullanımı, pratiklik
  • Sürekli hava kontrolü zorluğundan kurtulma
  • Daha düşük saat başı çalışma maliyet

Dolgu lastikler, düz yüzeylerde çalışmak için özel olarak tasarlanmıştır. Dolgu lastikler ayrıca daha fazla kauçuk içerir ve operatör için daha güvenli bir sürüş sağlar. Bu ekstra kauçuk aynı zamanda daha uzun bir hizmet ömrü sağlar. Ancak, bu tür lastiklerin dışarıda engebeli arazide kullanılması erken aşınmaya neden olabilir ve dolgu lastiklerinin azalan çekişi nedeniyle bir güvenlik tehlikesi oluşturabilir. Dış sahada, pürüzsüz asfaltta veya betonda kullanmanız gerekir ise dışarıda kullanma sürenizi sınırlamanızı tavsiye ederiz.

Dolgu lastiklerinin iç mekan uygulamaları için harika olmasının bir başka nedeni de manevra kabiliyetine sahip olmalarıdır. Küçük bir forklift de bile gayet uyumlu çalışabilirler. Bir depoda çalışırken, alanınızdan en iyi şekilde yararlanmak söz konusu olduğunda daha küçük bir forklifte sahip olmak önemlidir. Bu, daha dar koridorlarda gezinmenize ve raflarınızı birbirine daha yakın tutmanıza olanak tanır. Raf için ne kadar fazla alana sahip olursanız, deponuzda o kadar çok ürün tutabilirsiniz.

Dolgu lastiklerin paradan tasarruf etmenize yardımcı olmasının bir nedeni bakımının daha kolay olmasıdır. Depo zeminlerinizde kesici, delici malzemeler olmadığından ve forkliftinizi zorlu zeminlerde kullanmadığınızdan emin olarak, dolgu lastiklerinizin uzun süre dayanmasına yardımcı olabilirsiniz.

Unutmayın, küresel bir endüstriyel lastik tedarikçisi olarak kendi know how, tecrübe ve belirlediği speklerine göre konusunda dünyanın en iyi forklift lastiği fabrikalarında ürettirdiği Nubes, Nutorque, Nubeco forklift lastiklerini dünyanın her yerine dağıtan Nubes Otomotiv, Türkiye distribütörü olduğu Raybar markası ve bayii olduğu Continental, Michelin gibi dünyaca ünlü markalarla her türlü forklift lastik ihtiyacınızı garantili bir biçimde karşılar.

Markalar