Nubes Nubes Forklift Lastiği
Forklift Kiralama ve Sonrası Servis İşlemleri

Forklift Kiralama ve Sonrası Servis İşlemleri

Son yıllarda birçok şirket, ekipmanları satın almak yerine kiralamayı tercih ediyor. Satın almaya kıyasla birçok avantajı da beraberinde getiren kiralama işlemi, projeye özel olabileceği gibi uzun dönemli de olabiliyor. Forklift […]

Son yıllarda birçok şirket, ekipmanları satın almak yerine kiralamayı tercih ediyor. Satın almaya kıyasla birçok avantajı da beraberinde getiren kiralama işlemi, projeye özel olabileceği gibi uzun dönemli de olabiliyor. Forklift kiralama da son yıllarda en çok tercih edilen hizmetler arasında yer alıyor. Peki forklift nasıl kiralanır? Kiralama sürecinden sonra servis işlemlerinden kim sorumludur?

Forklift Kiralama Nasıl Yapılır?

Forklift kiralama yapmak isteyen şirketler öncelikle bu hizmeti veren bir şirketle iletişime geçmelidir. Forklift kiralama şirketleri, envanterlerinde farklı forklift modellerine sahiptir. İç mekana ve dış mekana özel kullanım sunan forklift çeşitleri sayesinde farklı görevler için ihtiyaç duyulan model kiralanabilir.

Bir sonraki aşamada kiralamanın proje bazlı mı yoksa uzun dönemli mi yapılacağına karar vermek gerekir. Eğer forklift tek bir proje için gerekiyorsa proje bazlı kiralama daha mantıklı bir seçenek olacaktır. Bu durumda 3-4 aylık kiralama sözleşmesi yapmak, operasyon maliyetleri açısından avantaj sunar. Diğer yandan depo içinde kullanılacak forkliftler için yıllık kiralama sözleşmeleri yapılabilir. Uzun dönemli kullanımda yıllık sözleşme yapmak daha faydalı olacaktır.

Forklift Kiralamak Avantajlı Mı?

Forklift kiralamak özellikle de proje bazlı işlerde büyük avantaj sağlar. Forklift kiralamanın sunabileceği bazı avantajlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Kısa dönemli projelerde forklift satın alma maliyetine katlanılmaz.
  • Forkliftin bakım, lastik değişimi gibi süreçlerini kiraladığınız şirket yönetir.
  • Zorunlu ödemeleri forklifti kiraladığınız şirket yapar.
  • Daha büyük veya daha farklı bir işleve sahip bir forklifte ihtiyaç duyduğunuzda kolaylıkla yeni bir ekipman kiralayabilirsiniz.

Tüm bu nedenlerden dolayı forklift kiralamak hem maliyet hem de zaman açısından tasarruf sağlar.

Forklift Kiralama Sonrası Servis İşlemleri

Forklift kiralama hizmetinden faydalandığınız zaman forklift kiralama sonrası servis işlemleri de kiraladığınız şirketin sorumluluğunda olur. Bu sayede yıllık bakım, arıza, forklift lastiği değişimi, zorunlu ödemeler gibi süreçleri üstlenmek zorunda kalmazsınız.

Birçok durumda her kiralama dönemi sonrasında forklift bakım ve onarım sürecinden geçer. Özellikle forklift lastikleri değiştirilerek ekipmanın bir sonraki kiralama dönemine hazır olması sağlanır. Aynı zamanda gerekli mekanik bakımlar da yapılarak oluşabilecek tüm sorunların önüne geçilir.

Nubes Otomotiv olarak forklift kiralama firmalarına güçlü stok, fiyat ve vade avantajlarının yanında hızlı ve yerinde montaj servis hizmetleri vermekteyiz. Mobil Servis hizmetimiz ile yerinde servis imkanı da sunmaktayız.

Unutmayın, her türlü forklift lastik ihtiyacınız için Nubes Çözüm Merkezi danışmanlarımız her zaman yanınızda!

Küresel bir endüstriyel lastik tedarikçisi olarak kendi ürettiği forklift lastiklerini dünyanın her yerine dağıtan Nubes Otomotiv, aynı zamanda bünyesinde bulundurduğu Continental, Michelin gibi dünyaca ünlü markalarla her türlü forklift lastik ihtiyacınızı garantili bir biçimde karşılar.

Markalar