Nubes Nubes Forklift Lastiği

Endüstriyel Havalı (Pnömatik) Lastikler

Pnömatik lastiğin sağladığı avantajlar arasında iyi sürüş özellikleri, kuvvetli çekiş kabiliyeti ve zahmetsiz yol tutuşu bulunmaktadır. Pnömatik lastikler genelde forkliftler, fabrika içi uygulamalar için römorklar, endüstriyel traktörler, havaalanı apron araçları […]

Pnömatik lastiğin sağladığı avantajlar arasında iyi sürüş özellikleri, kuvvetli çekiş kabiliyeti ve zahmetsiz yol tutuşu bulunmaktadır. Pnömatik lastikler genelde forkliftler, fabrika içi uygulamalar için römorklar, endüstriyel traktörler, havaalanı apron araçları ve ağır yük taşıma araçları için önerilir.

Pnömatik ürün yelpazesi, Radial ve Bias lastikler olmak üzere iki yapı tipinden oluşur:

Radial Lastikler

Radial lastik, çelik tellerden yapılmış bir veya daha fazla katmandan oluşan bir karkasa sahiptir. Sırt, çelik kuşaklarla stabilize edilmiştir. Pnömatik Radial lastikler, esnek yanakları sayesinde konforu garanti eder. Düşük yuvarlanma direnci ile yakıt tasarrufu yapmanıza olanak sağlar. Bu nedenle radial lastikler, dış mekan uygulamaları ve uzun mesafeler için en uygun olanlardır. Forkliftlerde, ağır hizmet taşıma araçlarında ve ayrıca iç mekan servis römorklarında veya platform kamyonlarında kullanılırlar.

Bias Lastikler

Lastiğin gövdesini oluşturan kord bezlerinin bir damaktan diğer damağa sırt merkezine göre çapraz bir şekilde birden fazla sefer sarılarak oluşturulduğu lastik yapılarına bias (konvansiyonel gövdeli) lastikler denir. Yanakların şok emmeleri lastik sırtına aktarılır. Lastik yüzeyi, zemin yüzeyine göre boyut ve şekil olarak değişir. Sonuç olarak Pnömatik Bias lastikler esnektir ve aynı zamanda çok yüksek bir hasar direncine sahiptir. Örneğin, Continental’in IC 40 lastiği yüksek kilometre ömrü ve dayanıklılığın kritik olduğu zorlu uygulamalar için uygun bir seçenektir. IC40 lastikleri yüksek yükleme kapasitesi, lastik stabilitesi ve hasar direnciyle öne çıkar. Bu özellikleriyle bias lastikler forkliftlere ve endüstriyel traktörlere, havaalanı araçlarına en iyi şekilde uyar.

Nubes Otomotiv, Endüstriyel Havalı (Pnömatik) Lastiklerde Continental bayii ve Raybar markasının Türkiye distribütörüdür. Dilerseniz çözüm danışmanlarımıza 0212 8580028 no’lu telefondan ulaşabilir, Nubes B2B aracılığı ile anında online alıveriş yapabilirsiniz. Nubes Otomotiv olarak tüm ihtiyaçlarınız için sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Markalar